U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

De mannelijke gezondheid

22 maart 2022

In deze online Training ‘De mannelijke gezondheid’ reiken wij je vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. Je leert dan precies welk advies je kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

In deze producttraining staat de ondersteuning van de mannelijke gezondheid centraal. We presenteren producten die relevant zijn voor diverse aspecten van de mannelijke gezondheid, en voor de man op leeftijd. Ook bespreken we producten voor specifieke mannenklachten, zoals bijvoorbeeld prostaatproblemen.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Robert van Esch MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via  onderstaand formulier. Uiterlijk dinsdag 22 maart sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe.


Online Training De mannelijke gezondheid
Dinsdag 22 maart 2022
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.