U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Dermatologische problemen

17 mei 2022

In deze online Training ‘Dermatologische problemen’ reiken wij je vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. Je leert dan precies welk advies je kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

In deze producttraining lichten we toe welke producten u kunt inzetten bij dermatologische problemen. Het gaat om producten voor de externe verzorging van de huid en voor producten die van binnenuit een gunstig effect kunnen hebben op huidklachten. Ook lichten we de relatie toe tussen de spijsvertering en darmflora en de huid.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Maurice Kool MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via  onderstaand formulier. Uiterlijk dinsdag 17 mei sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe.


Online Training Dermatologische problemen
Dinsdag 17 mei 2022
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.