U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Plantaardig eten en micronutriënten

25 januari 2022

In deze online Training Plantaardig eten reiken wij je vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. Je leert dan precies welk advies je kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

Plantaardig eten; voor de een is dat vegetarisch, voor de ander veganistisch, en weer voor de ander is dat voeding met veel groenten en fruit, aangevuld met wat vlees of vis. Welk eetpatroon je ook verkiest, het is belangrijk om je bewust te zijn van mogelijke valkuilen. Als je bepaalde producten niet eet, dan mis je namelijk ook de nuttige voedingsstoffen uit deze producten. Wat zijn nog meer valkuilen? En hoe zorg je er nu voor dat je bij een hoofdzakelijk plantaardig voedingspatroon al je voedingsstoffen binnen krijgt? In deze producttraining lichten we dat toe.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Maurice Kool MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via  onderstaand formulier. Uiterlijk dinsdag 25 januari sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe.


Online Training Plantaardig eten en micronutriënten
Dinsdag 25 januari 2022
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.