U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Het metabool syndroom ondersteunen

13 december 2022

In deze online Training ‘Het metabool syndroom ondersteunen’ reiken wij je vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. Je leert dan precies welk advies je kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

Het metabool syndroom wordt ook wel gezien als welvaartsziekte. Het is een verzameling van vijf symptomen die samenhangen met een verstoorde stofwisseling, zoals een verhoogd cholesterolgehalte, een hoge bloeddruk, overgewicht en een hoge bloedsuikerspiegel. In deze producttraining lichten we toe wat u zelf kunt doen bij het metabool syndroom met onder meer leefstijl en voeding en welke voedingssupplementen zinvol zijn.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Maurice Kool MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via  onderstaand formulier. Uiterlijk dinsdag 13 december sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe.


Online Training Het metabool syndroom ondersteunen
Dinsdag 13 december 2022
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.