U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Ondersteuning voor de schildklierwerking

16 november 2021

In deze online training ‘Ondersteuning voor de schildklierwerking’ reiken wij u vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. U leert dan precies welk advies u kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

Voor een normale werking van de schildklier is het belangrijk dat er specifieke micronutriënten ofwel bouwstoffen aanwezig zijn zodat er een optimale productiecapaciteit is van het schildklierhormoon. Hoe kunnen we het lichaam ondersteunen bij een te hoge of lage productie van het schildklierhormoon? En hoe zorgen we voor een goede modulatie van het immuunsysteem en de HPA-as ter ondersteuning van de schildklierfunctie? In deze producttraining lichten we dat toe.

Voor elk van de therapeutische supportlijnen hebben we een sterke combinatie van producten. Zo kunt u de keuze van producten goed afstemmen op de situatie van uw cliënt.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Robert van Esch MSc.

 

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij u onderstaande vragen te beantwoorden. Uiterlijk op dinsdag 16 november wordt de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toegestuurd.


Online Training Ondersteuning bij stress
Dinsdag 16 november 2021
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.