U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Online producttraining darm en spijsvertering

7 december 2021

In deze online training ‘Ondersteuning voor de darm en spijsvertering’ reiken wij u vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. U leert dan precies welk advies u kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

Ons spijsverteringskanaal bestaat uit diverse organen: van de maag tot aan de dikke darm. Als we zorgen voor goede voedingsstoffen (macro- en micronutriënten) en een optimale ondersteuning van de leverfunctie, de slijmvliezen en een gevarieerd microbioom met de juiste nutriënten, dan dragen we bij aan een goede detoxificatiefunctie. En dat helpt weer bij de ondersteuning van andere belangrijke lichaamssystemen, zoals het immuunsysteem en het hormonale systeem.

Hoe je je metabolisme en spijsvertering op een goede manier kunt ondersteunen, lichten we toe in deze producttraining. Aan bod komen producten met voedingsstoffen voor de spijsvertering, voor de slijmvliezen en synbioticaproducten. Ook lichten we toe wat je kunt doen bij mensen met buikklachten en een gevoelige buik.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Robert van Esch MSc.

 

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij u onderstaande vragen te beantwoorden. Uiterlijk op dinsdag 7 december wordt de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toegestuurd.


Online Training Ondersteuning darm en spijsvertering
Dinsdag 7 december 2021
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.