U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

dr. Ard Peeters
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
    Online training
shade

Online Training
Gewichtsreductie

6 juli 2021

In toenemende mate wordt de bevolking zwaarder en neemt obesitas toe. Afvallen is namelijk voor velen geen gemakkelijke opgave en kent vele aandachtspunten die op het vlak liggen van psycho-emotionele zorg, motivatie, gedragsverandering, voedingskeuze en specifieke interventies op het vlak van voedingssuppletie.

In dit live webinar zal dr. Ard Peeters spreken over eigen recente fytotherapeutische studieresultaten, maar ook over een animerende ‘game’ om gewenste gedragsveranderingen tot stand te brengen. Deze combinatie is bijzonder handig voor de therapeut, diëtist of arts om de compliance en de behandelresultaten te optimaliseren.

Uit een recente enquête onder Europese artsen blijkt dat artsen terughoudend zijn om geneesmiddelen tegen obesitas voor te voorschrijven. Belangrijkste argument is dat de voorkeur moet gaan naar andere methodes om gewicht te verliezen, zoals een dieet en sporten. Bovendien kennen heel wat artsen de farmacologische opties niet, of ze zien onvoldoende bewijs voor de werkzaamheid ervan en/of zijn bezorgd over mogelijke veiligheidsproblemen. Bepaalde artsen hebben eveneens gemeld dat huisartsen of een andere zorgverstrekker deze behandelingen moeten kunnen voorschrijven.

Tijdens deze korte online training zal nieuwe intrigerende wetenschappelijke data binnen de veilige en natuurlijke behandeling van gewichtsreductie aan de orde komen. Deze online training zal worden gehost door Prof. Dr. Ard Peeters, bioloog en oprichter van o.a. Mediphyta Biopharmaceuticals. Co-host is Maurice Kool MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij u onderstaande vragen te beantwoorden. Uiterlijk op dinsdag 6 juli zal de link om deel te nemen aan deze training per e-mail worden toegestuurd.


Online Training Gewichtsreductie en optimaliseren van behandelresultaten bij overgewicht en obesitas
Dinsdag 6 juli 2021
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.