U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

PCOS en hormonen

2 november 2021

In deze online training ‘PCOS en hormonen’ reiken wij u vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. U leert dan precies welk advies u kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

PCOS kan meerdere oorzaken hebben. Voor een gerichte therapeutische interventie is het belangrijk om onderscheid te maken tussen twee typen vrouwen met PCOS. De twee typen vragen een verschillende ondersteuning met suppletie. Tijdens dit productwebinar lichten we beide interventies toe.

Bij type 1 vrouwen met PCOS is vaak sprake van overgewicht en insuline- en leptineresistentie. Type 2 vrouwen met PCOS hebben doorgaans een normaal postuur en kampen vaker met bijkomstige hormonale verstoringen zoals een vertraagde schildklierwerking en verstoorde HPA-as.

De twee typen vragen een verschillende ondersteuning met suppletie. Tijdens dit productwebinar lichten we beide interventies toe.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Maurice Kool MSc.

 

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij u onderstaande vragen te beantwoorden. Uiterlijk op dinsdag 2 november wordt de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toegestuurd.


Online Training PCOS en hormonen
Dinsdag 2 november 2021
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.