U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Stofwisseling

6 september 2022

In deze online Training ‘Stofwisseling’ reiken wij je vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. Je leert dan precies welk advies je kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

De stofwisseling of het metabolisme is het geheel aan biochemische processen in de cellen waarbij stoffen worden omgezet in andere stoffen. Zo worden bijvoorbeeld voedingsstoffen omgezet in bouwstoffen en energie, worden deze bouwstoffen en energie weer gebruikt voor tal van lichaamsprocessen en worden afvalstoffen verwerkt. In deze producttraining lichten we toe welke voedingssupplementen een efficiënte stofwisseling ondersteunen.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Robert van Esch MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via  onderstaand formulier. Uiterlijk dinsdag 6 september sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe.


Online Training Stofwisseling
Dinsdag 6 september 2022
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.