U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
shade

Ondersteuning bij vrouwenklachten

14 juni 2022

In deze online Training ‘Ondersteuning bij vrouwenklachten’ reiken wij je vele praktische handvatten aan om in de praktijk sneller en efficiënter te kunnen schakelen. Je leert dan precies welk advies je kunt geven voor verschillende situaties, welke voedingssupplementen (of combinaties) van toepassing kunnen zijn en waarom.

In deze producttraining staat de ondersteuning van vrouwen centraal. We presenteren producten die relevant zijn voor diverse aspecten van de vrouwelijke gezondheid; in algemene zin, voor de vrouw in de vruchtbare fase en voor de vrouw op leeftijd. Ook bespreken we producten voor specifieke vrouwenklachten, zoals bijvoorbeeld hormonale verstoringen en PCOS.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Maurice Kool MSc.

Omdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via  onderstaand formulier. Uiterlijk dinsdag 14 juni sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe.


Online Training Ondersteuning bij vrouwenklachten
Dinsdag 14 juni 2022
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.