U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Jan Lenferink, Maurice Kool, Joost Voogelaar en Tom Tijssen

Integratie Nutriphyt Nederland met Nutriphyt België

Graag willen wij je informeren over het in elkaar schuiven van Nutriphyt Nederland en Nutriphyt België waarmee we onze dienstverlening op een hoger niveau kunnen brengen.

In 2012 is Nutriphyt Nederland gestart door Maurice Kool, Jan Lenferink en Joost Vogelaar als officiële distributeur van de Nutriphyt-producten in Nederland. In 2017 heeft Tom Tijssen zich als aandeelhouder hierbij gevoegd en in hetzelfde jaar is het assortiment aangevuld met een aantal Nutalis-producten. Daarbij is in 2017 Logic of Nature als handelsplatform in het leven geroepen, van waaruit de distributie van Nutriphyt- en Nutalis-producten plaatsvindt.

Dankzij een intensieve en positieve samenwerking met Nutriphyt België konden alle activiteiten goed op elkaar worden afgestemd.

In de afgelopen jaren zijn we door de groeiende activiteiten in Nederland en België tot de conclusie gekomen dat een verdergaande samenwerking en integratie van systemen en activiteiten zeer voor de hand ligt. Hiermee kunnen processen efficiënter worden ingericht en zaken nog beter op elkaar worden afgestemd zodat we de idealen voor de gezondheidszorg en haar zorgverleners verder kunnen uitbouwen.

Per 30 oktober 2023 zullen Tom Tijssen, Maurice Kool, Joost Vogelaar en Jan Lenferink het stokje overdragen. Herlinde Devriendt (dochter van Gabriël) zal als CEO zowel Nutriphyt België als Nutriphyt Nederland (plus Logic of Nature en Nutalis) aansturen en hierbij vanuit Nederland intensief worden ondersteund door Ilse van Bladel. Je kent Ilse van Bladel wellicht al van een van onze webinars. Zij zal een coördinerende rol vervullen in het Nederlandse team en samen met collega Robert van Esch de online webinars voortzetten. De personele bezetting op ons kantoor in Nijmegen blijft geheel ongewijzigd:

  • Onze klantenservice collega’s Ilse Baeyens en Edith Rikken blijven op kantoortijden bereikbaar voor alle praktische vragen via info@logicofnature.nl en 024 – 240 34 20.
  • Collega Robert van Esch is beschikbaar voor het telefonische therapeutisch spreekuur (024 – 240 34 20) en via therapeutischevragen@logicofnature.nl.
  • Voor alle overige vragen kun je vanaf 30 oktober terecht bij Ilse van Bladel via ilse.vanbladel@nutriphyt.nl en 024 – 240 34 20.

 

De voorbereidingen voor een interessant programma aan live-seminars, webinars en producttrainingen voor 2024 zijn op dit moment in volle gang en zullen wij binnenkort met je delen.

 

Met gezonde groet,

Team Nutriphyt Nederland