U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Nog vragen?

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar.
Bel of chat met een medewerker.

Clean label

Hoogste kwaliteit
Nutriphyt kiest steevast voor de hoogst mogelijke kwaliteit van haar inhoudsstoffen. Bovendien heeft elk product van Nutriphyt (genormeerd voor verkoop in de apotheek) een EAN-code en een NUT-nummer. Het NUT-nummer geeft aan dat elk Nutriphyt product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, welke de strengste zijn in Europa.


ISO gecertificeerd
De product manufacturers die het Nutriphyt gamma maken hebben het ISO-certificaat en/of BRC-certificaat. Dit is het equivalent van het GMP-label voor voedingssupplementen.


Clean-label
Nutriphyt streeft naar een clean-label. Dat wil zeggen dat er consequent gekozen wordt voor enkel het strikt noodzakelijke minimum aan niet-actieve stoffen. Strikt nodig om de actieve stoffen in een consumeerbare tabletvorm of capsule aan te bieden. En dit zo mogelijk steeds in de natuurlijkste vorm. Daarbij is Nutriphyt momenteel initiatief-nemend aanvrager voor verdere productverbeteringen bij haar product manafacturers.


Wettelijke bepalingen
Het statuut van de voedingssupplementen wordt bepaald door de Europese wetgeving: een
voedingssupplement dient om een gezonde mens gezond te helpen houden. Dat betekent dat het voor voedingssupplementen wettelijk verboden is om claims te maken die verwijzen naar ziekte of genezen.

Algemeen geldt dat een voedingssupplement geen vervanging is voor een gezonde voeding en levensstijl. Bij ziekte moet je een arts raadplegen. Voor een aantal natuurlijke stoffen verplicht de wet om een specifieke waarschuwing te vermelden inzake mogelijke interactie met de klassieke behandeling. Bij twijfel: raadpleeg jouw arts of apotheker. Zij kunnen bij Nutriphyt alle nodige informatie verkrijgen.