U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Merken

Logic of Nature biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die ontwikkeld zijn om het lichaam écht te ondersteunen bij het vinden van de oorspronkelijke balans en tot diep in de cellen te verzorgen en te voeden. Producten die vaak het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Gebaseerd op de intelligentie van de natuur.

De volgende merken zijn bij Logic of Nature verkrijgbaar:

Nutriphyt

Nutriphyt

Natural basics to support human systems

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen met innovatieve formules voor professionele zorgverleners op basis van nutriënten en plantaardige stoffen, om lichaam en geest gezond en fit te houden.

nutalis

Nutalis

Based on nature’s code

De producten van Nutalis zijn ontwikkeld om ons lichaam écht te ondersteunen bij het vinden van de oorspronkelijke balans. Om energie en veerkracht te ervaren. Ontstaan vanuit de code van de natuur én vanuit wetenschappelijke kennis die voortkomt uit eeuwenoude tradities en denkwijzen.

7M_gember_setting_vierkant (5)

7M

Power voor je darm

Biologische power voor je darm! De ultieme probiotica kruidendrank en een hoogwaardig natuurlijk vezelcomplex met oplosbare vezels.