U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
    Online producttraining
shade

Oestrogeendominantie

23 mei 2024

Oestrogeen is één van de belangrijkste vrouwelijke voortplantingshormonen. Het hormoon is echter meer dan een vruchtbaarheidshormoon. Het hormoon circuleert als communicatiemolecuul door het hele lichaam en heeft zo een effect op bijvoorbeeld je hersenen, hart en bloedvaten, immuunsysteem, lever, huid en botten. Reden te meer om te zorgen voor een gezonde oestrogeenbalans.

In de Producttraining Oestrogeendominantie bespreken we hoe je kunt bijdragen aan een gezonde oestrogeenbalans en welke producten en voedingsstoffen hierin kunnen ondersteunen.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Robert van Esch MSc.

Robert en IlseOmdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via onderstaand formulier. Uiterlijk donderdag 23 mei sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe. Kun je er onverhoopt niet bij zijn? Geen probleem! Zodra jij je inschrijft voor deze producttraining, ontvang jij ook nog een uitnodiging van de herhaling. Let op: er zal geen terugkijklink zijn.


Online Training ‘Oestrogeendominantie’
Donderdag 23 mei 2024
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.