U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Ilse van Bladel
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
    Online producttraining
shade

Vruchtbaarheid

11 juli 2024
Een zwangerschap wordt nog te vaak gezien als een vanzelfsprekend proces. In deze tijd zijn er echter meerdere factoren die de vruchtbaarheid kunnen verminderen. Dat geldt voor de vrouw en de man. Gelukkig kun je, in veel gevallen, een hoop doen om de kans op een natuurlijke succesvolle zwangerschap te vergroten. Wil je weten welke producten je daartoe bij je klant kunt inzetten? Meld je dan aan voor onze producttraining Vruchtbaarheid.

In deze online training van 1 uur leggen we uit welke voedingsstoffen, supplementen en productcombinaties zinvol zijn voor de vrouw en de man ter ondersteuning van de vruchtbaarheid en een succesvolle zwangerschap. Ook geven we aanvullende leefstijltips.

Deze online praktijktraining wordt gehost door Ilse van Bladel, Orthomoleculair therapeut en Vitaliteitscoach. Co-host is Robert van Esch MSc.

Robert en IlseOmdat deze training enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je een aantal vragen te beantwoorden via onderstaand formulier. Uiterlijk donderdag 11 juli sturen wij je de link om deel te nemen aan deze training per e-mail toe. Kun je er onverhoopt niet bij zijn? Geen probleem! Zodra jij je inschrijft voor deze producttraining, ontvang jij ook nog een uitnodiging van de herhaling. Let op: er zal geen terugkijklink zijn.


Online Training ‘Vruchtbaarheid’
Donderdag 11 juli 2024
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze training als je een medisch professional bent.