U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Actuele kennis om uw cliënt te informeren

Actuele kennis om uw cliënt te informeren

6 verschillende topsprekers en Gabriël Devriendt als slotpresentator
Seminar
shade

Fertility Congres

Preconceptie, fertiliteit, zwangerschap en gezondheid van het kind; praktische implicaties vertaald vanuit een kruisbestuiving van baanbrekend research.

Uw kennis en ontwikkeling
Dit congres droeg bij aan de kennis en ontwikkeling van zorgverleners om personen en koppels met een kinderwens te informeren en te helpen. Evenals om deze kinderwens in vervulling te laten gaan en bij te dragen aan de vruchtbaarheid en gezondheid van zowel de aanstaande ouders als het kind.

Leefomgeving, leefstijl en voeding
Dit congres ging uit van de visie dat een mens voortdurend in interactie verkeert met zijn leefomgeving, leefstijl en voeding. Mét consequenties voor de genetische expressie, fysiologie en orgaanfuncties tot aan het psychologisch functioneren.

Hogere slaagkans
Dit congres bood daarbij uitzicht op zowel een bijdrage aan de kans op een spontane zwangerschap, als op een hogere slaagkans van reproductieve assistentie met minder kosten per geboorte en last but not least minder stress, teleurstellingen en verdriet.

Zeven topsprekers verzorgden presentaties met actuele wetenschappelijke inzichten
Vanuit de milieubiologie, epigenetische epidemiologie, periconceptie epidemiologie, gynaecologie en voortplantingsgeneeskunde, brachten de sprekers toepasbare feiten en inzichten voor huisartsen, gynaecologen en andere zorgverleners die stellen met een kinderwens informeren of behandelen.

  • dr. Annemarie Mulders
  • prof. dr. Wim Vanden Berghe
  • dr. Wim Decleer
  • prof. dr. Adelheid Soubry
  • prof. dr. Tim Nawrot
  • dr. Jonathan de Jonge
  • Greetje Van den Eede

Seminars met accreditatie
Wanneer je deelneemt aan een seminar van ReThink, ontvang je na afloop een certificaat. Als je jezelf aanmeldt voor dit seminar word je automatisch doorgelinkt naar de website van ReThink. Hier vind je bij welke beroepsverenigingen ReThink accreditatie heeft aangevraagd.

Online seminar accreditatiepunten
Wanneer u deelneemt aan een seminar van ReThink, ontvangt u na afloop een certificaat. ReThink heeft bij de volgende beroepsverenigingen accreditatie aangevraagd: ANVAG, AVIG, LVNT, NOAG, NVKH, NVVM, NWP, VNRT.

Rethink en Logic of Nature
Rethink Foundation organiseert seminars en webinars met nieuwe inzichten die de complexiteit van gezondheid en ziekte voor iedere professional begrijpelijk maken. Deze seminars en webinars worden gesponsord door Logic of Nature (Nutriphyt en Nutalis).
Je kunt je alleen aanmelden voor dit seminar als je een medisch professional bent.