U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Verschillende mitochondriale aspecten in het ontstaan van tumoren

Verschillende mitochondriale aspecten in het ontstaan van tumoren

Gabriël Devriendt - Pures
Seminar
shade

Aspecten in het ontstaan van (borst)tumoren

Genetische, epigenetische en mitochondriale aspecten

Door intensief onderzoek in de 21e eeuw zijn twee misvattingen in het ontstaan van tumoren uiteindelijk naar de achtergrond verdwenen: (1) het feit dat kanker een zuiver cel-intrinsieke oorsprong kent als gevolg van genetische mutaties en (2) de opvatting dat maligne cellen hun energie vooral uit aerobe glycolyse halen. Naast het belang van de tumor micro-omgeving wordt ook de fundamentele invloed van het mitochondriaal metabolisme en mitochondriale dysfunctie op alle stappen van de oncogenese steeds meer erkend.

Vandaar zullen in dit opgenomen seminar verschillende mitochondriale aspecten in het ontstaan van tumoren worden besproken. Daarnaast zal ook verduidelijkt worden welke rol de oestrogenen kunnen spelen op het mitochondriaal metabolisme en hoe het lichaam hiermee omgaat bij het behandelen van tumoren.

Seminars met accreditatie
Wanneer je deelneemt aan een seminar van ReThink, ontvang je na afloop een certificaat. Als je jezelf aanmeldt voor dit seminar word je automatisch doorgelinkt naar de website van ReThink. Hier vind je bij welke beroepsverenigingen ReThink accreditatie heeft aangevraagd.

Rethink en Logic of Nature
Rethink Foundation organiseert seminars en webinars met nieuwe inzichten die de complexiteit van gezondheid en ziekte voor iedere professional begrijpelijk maken. Deze seminars en webinars worden gesponsord door Logic of Nature (Nutriphyt en Nutalis).

Tweede spreker Francine van Broekhoven
Francine (1964) woont in Rotterdam en is oprichtster van De Groene Zuster. Een bedrijf wat aan medische thermografie doet op vele plaatsen in Nederland en België.

Na de dood van haar moeder, die stierf aan de gevolgen van borstkanker in 2012, zocht Francine alles over preventie in borstkanker. Geschokt over het feit dat er geen informatie te vinden was vertrok Francine naar de V.S voor haar opleiding Medisch Thermografie. Thermografie biedt een preventief en fysiologisch onderzoek aan wat een verschil kan maken in het leven van een vrouw. Eerder weten wat ze kan doen aan borstverzorging maakt dat vele klachten opgelost kunnen worden voordat ze tot ernstige klachten hoeven te leiden.

Francine heeft in december 2019 haar 5.000ste borstonderzoek gedaan met medische thermografie. Ze is zeer goed op de hoogte van de vele kanten van thermografie. Haar contacten met therapeuten, artsen en tandartsen geeft de thermografie een verdiende plaats in de huidige leefstijlgeneeskunde.

  • Gecertificeerd Medisch Thermograaf;
  • Spreekster voor grote en kleine groepen, radio, t.v. en gezondheidsprofessionals;
  • Auteur van het Handboek borstgezondheid en het Amerikaanse Breast Health Handbook and Medical Thermography;
  • Vice President internationale beroepsvereniging IAMT;
  • Gecertificeerd trainster in Medische Thermografie binnen Europa;
  • Opleiding HBO Acupunctuur en MBK;
  • Oprichtster van De Groene Zuster;
  • Uitgeefster van het Magazine Boezemvriendin.
Je kunt je alleen aanmelden voor dit seminar als je een medisch professional bent.