U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Vruchtbaarheid is altijd iets van
man en vrouw samen

Zwanger worden is een proces dat soms langer duurt dan je voorheen had verwacht of gehoopt. Het lichaam van zowel de man als vrouw dient optimaal voorbereid te zijn om een bevruchting te laten slagen. En met de huidige leefomgeving en leefstijl vraagt dat vaak wat meer voorbereiding. 

De 3 x 9 maanden regel wordt gebruikt om duidelijk te maken dat het realiseren van een kinderwens 3 intensieve unieke perioden kent. De eerste 9 maanden staan in het teken van je eigen gezondheid en vruchtbaarheid. De daaropvolgende 9 maanden voor het voldragen van een zwangerschap. En de laatste 9 maanden staan voor de borstvoeding en de intensieve verzorging van een pasgeboren baby.

Binnen eerste 9 maanden
De Fertility voedingssupplementen ondersteunen en voeden op natuurlijke wijze de vorming van gezonde eicellen en zaadcellen. Binnen deze maanden vangt de zogenaamde actieve kinderwens aan waarbij de bewuste keuzen voor een gezonde leefstijl kunnen bijdragen aan jullie vruchtbaarheid en de gezondheid van jullie kindje.

Ondersteunt de normale vruchtbaarheid van de man

Fertility man is een duopack met fytonutriënten & omega-vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Het bevat absoluut geen hormonen of medicijnen.

Fertility man kan ook gecombineerd worden met een medische behandeling voor infertiliteit.

Ondersteunt de normale vruchtbaarheid van de vrouw

Fertility woman is een duopack met fytonutriënten & omega vetzuren van de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Het bevat absoluut geen hormonen of medicijnen.

Fertility woman kan ook gecombineerd worden met een medische behandeling voor infertiliteit.