U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Robert van Esch MSc.
Training
shade
  • Locatie
  • Online

Het Kind

In dit webinar reiken wij je de theoretische onderbouwing voor de praktische interventies die je aan jouw cliënten kunt voorleggen. 

Gezondheidsbevordering voor kinderen bevat preventieve maatregelen om de kans op ziekten en aandoeningen in het latere leven te verminderen. Aspecten als voeding, lichaamsbeweging en geestelijke stimulering kunnen worden gecombineerd om een holistische benadering van gezondheidsbevordering te creëren, waarbij een evenwichtige balans van macro- en micronutriënten uiteindelijk de hoeksteen van de gezondheid van kinderen is. Kinderen hebben uiteraard een uitgebalanceerd dieet nodig dat rijk is aan essentiële voedingsstoffen om hun fysieke en cognitieve ontwikkeling te ondersteunen. Regelmatige lichaamsbeweging is eveneens van het grootste belang, omdat het niet alleen helpt bij het handhaven van een gezond gewicht, maar ook de cardiovasculaire gezondheid stimuleert, spieren en botten versterkt en de ontwikkeling van motorische vaardigheden ondersteunt. Het aanmoedigen van buitenspelen en het consumeren van gevarieerde voeding kan de basis leggen voor een leven lang metabole, microbiologische en immunologische veerkracht.

 

Dit wetenschappelijk webinar wordt gehost door Robert van Esch MSc, PsychoNeuroImmunoloog. Co-host is Ilse van Bladel.

Robert en IlseOmdat dit webinar enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je onderstaande vragen te beantwoorden. De link om deel te nemen aan deze training wordt per e-mail toegestuurd.


Wetenschappelijk webinar ‘Het Kind’

Je kunt je alleen aanmelden voor deze webinar als je een medisch professional bent.