U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Robert van Esch MSc.
Training
shade
  • Locatie
  • Online

Prostaatgezondheid

In dit webinar reiken wij je de theoretische onderbouwing voor de praktische interventies die je aan jouw cliënten kunt voorleggen. 

De prostaat is een kliertje ter grootte van een walnoot. De klier vormt zich rondom de plasbuis en helpt bij de productie van spermavocht. Vergroting- of ontsteking van de prostaatklier en prostaatkanker zijn de meest voorkomende prostaatproblemen en leiden vaak tot klachten in de lagere urinewegen. Ofschoon niet alle prostaatproblemen levensbedreigend zijn, is prostaatkanker bij mannen wereldwijd de meest voorkomende vorm van kanker. Aangezien de prostaatklier, mede onder invloed van leefstijl, de neiging heeft om met de leeftijd groter te worden, is het voor mannen boven de vijftig jaar niet ongebruikelijk om een vorm van prostaatafwijking te ervaren.

 

Dit wetenschappelijk webinar wordt gehost door Robert van Esch MSc, PsychoNeuroImmunoloog. Co-host is Ilse van Bladel.

Robert en IlseOmdat dit webinar enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je onderstaande vragen te beantwoorden. De link om deel te nemen aan deze training wordt per e-mail toegestuurd.


Wetenschappelijk webinar ‘Prostaatgezondheid’

 

Rethink en Logic of Nature
Rethink Foundation organiseert seminars en webinars met nieuwe inzichten die de complexiteit van gezondheid en ziekte voor iedere professional begrijpelijk maken. Deze seminars en webinars worden gesponsord door Logic of Nature (Nutriphyt en Nutalis).
Je kunt je alleen aanmelden voor deze webinar als je een medisch professional bent.