U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Robert van Esch MSc.
Training
  • 16:00 uur - 17:00 uur:
    Wetenschappelijk webinar
shade
  • Locatie
  • Online

Vruchtbaarheid

4 juli 2024

In dit webinar reiken wij je de theoretische onderbouwing voor de praktische interventies die je aan jouw cliënten kunt voorleggen. 

Vruchtbaarheid wordt gewoonlijk gedefinieerd als het natuurlijke vermogen om zwanger te worden en een zwangerschap met succes uit te dragen. Zowel mannen als vrouwen dragen bij aan de vruchtbaarheid en verschillende factoren spelen een rol om een gezond voortplantingsproces te garanderen of te verstoren, waaronder leeftijd, levensstijl, hormonale balans en milieubelasting. Zowel onevenwichtigheden in de hormoonhuishouding als blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen worden beschouwd als de meest dominante verstoorders van de fertiliteit.

Inzicht in de individuele stofwisseling, genetische programmering en detoxificatiecapaciteit op zowel moleculair als systemisch niveau is daarom essentieel voor individuen en koppels die van plan zijn een gezin te stichten of die te maken hebben met uitdagingen bij de conceptie. Met de juiste kennis en aanpak kunnen veel mensen hun vruchtbaarheid verbeteren en kansen op een gezonde en succesvolle zwangerschap vergroten.

 

Dit wetenschappelijk webinar wordt gehost door Robert van Esch MSc, PsychoNeuroImmunoloog. Co-host is Ilse van Bladel.

Robert en IlseOmdat dit webinar enkel bestemd is voor professionals in de gezondheidszorg vragen wij je onderstaande vragen te beantwoorden. De link om deel te nemen aan deze training wordt per e-mail toegestuurd.


Wetenschappelijk webinar ‘Vruchtbaarheid’
4 juli 2024
16:00 – 17:00 uur

Je kunt je alleen aanmelden voor deze webinar als je een medisch professional bent.